Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@23:21:22 GMT

مدرسه ایرانی العین در امارات چرا تعطیل شد؟!

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۲۷۶۷۰

مدرسه ایرانی العین در امارات چرا تعطیل شد؟!

مدارس ایرانی در شارجه و العین امارات با مشکلاتی مواجه هستند و اکنون اخباری درباره اجاره مدرسه ایرانی به کشور فلیپین منتشر شده است، رئیس مرکز امور بین الملل آموزش و پرورش درباره تعطیلی این مدرسه از سال ۹۷ توضیحاتی می‌دهد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ ایران 114 مدرسه در 54 کشور جهان دارد که حدود 14 هزار دانش‌آموز در این مدارس خارج از کشورمان تحصیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امارات نیز جزو کشورهایی است که مدارس ایرانی در آنجا فعال هستند؛ مدارسی در شارجه، العین، ابوظبی و دبی؛ مدارس ایرانی 60 سال قبل در امارات تأسیس شدند و 7 مجتمع آموزشی دولتی و یک مجتمع غیردولتی در این کشور وجود دارد که طی سال‌های گذشته 3 مجتمع تعطیل شده است.

مدارس ایرانی  در شارجه و العین امارات با مشکلاتی مواجه هستند ‌و پیش از این در گزارشی به بررسی مشکل مجتمع آموزشی ایران در شارجه امارات پرداخته بودیم.

مجتمع آموزشی ایران در شارجه امارات به عنوان بزرگترین مجتمع آموزشی کشور با مشکلاتی از جمله اخذ مجوز مواجه و ابهاماتی  همراه است.

این مدرسه در ساختمانی با 33 هزار مترمربع با 112 کلاس درس ساخته شده است که طبق گزارش تهیه شده از سوی سرپرست سابق مدارس ایران در امارات، حدود یک هزار میلیارد تومان برای ساخت آن هزینه شده است!

 با وجود تکمیل ساخت مدرسه اما بهره‌برداری و حضور دانش‌آموزان در آن تاکنون محقق نشده و دولت امارات "رخصه" آن را صادر نکرده است.

مدرسه العین، مدرسه ایرانی دیگری در کشور امارات است که طی سالیان اخیر با مشکلاتی مواجه بود و حتی معلمان این مدرسه در سال 94 مدتی را توسط کشور امارات بازداشت شدند.

مدرسه العین در سالهای قبل حدود 200 دانش‌آموز داشت که نهایتا در سال 96 تعطیل شده است.

در گزارش سرپرست سابق مدارس ایرانی در امارات درباره تعطیلی مدرسه العین آمده است: بارها تعلیمیه امارات بابت استفاده از نیروهای غیرقانونی در این مدرسه تذکر داده است و حتی قبل از دستگیری معلمان در سال 94 به عنوان آخرین اخطار تعهد کتبی گرفته است تا نسبت به کسب مجوز لازم که با پرداخت هزینه قابل انجام بود، اقدام شود.

هم‌اکنون برخی افراد مدعی تعطیلی مدرسه العین و تصاحب تجهیزات آن توسط کفیل اماراتی و تبدیل آن به مدرسه فیلیپینی شده‌اند!

در همین رابطه، مهدی فیاضی؛ رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار تسنیم درباره تعطیلی مدرسه العین با اشاره به اینکه این مدرسه از سال 97 تعطیل شده است، اظهار کرد: مدرسه ایران در العین در زمین 9000 متر که عرصه آن هبه امارات و اعیان برای ایران بود در سال 1366  افتتاح شد. 

وی افزود: 23 سال قبل امارات اعلام می‌کند که مسئولان ایرانی قوانین مدرسه‌ای میزبان را رعایت نمی‌کنند و درپی آن مدرسه 8  سال تعطیل می‌شود؛ سپس حدود 15 سال قبل مجددا مدرسه افتتاح می‌شود تا سال 89 یعنی 12 سال قبل که بدلیل فشارها و قوانین عجیب امارات 100 کفالت مدرسه به فردی اماراتی داده می‌شود یعنی مالکیت کامل عرصه و اعیان مدرسه به فردی اماراتی واگذار می‌شود! 

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور بیان کرد: در 7 سال قبل یعنی سال 94 بدلیل مغایرت عملکرد مدرسه با  قوانین نادر و پرخرج امارات، معلمان ایرانی مدرسه و کفیل اماراتی دستگیر و تعدادی از معلمان از امارات اخراج می‌شوند و این واقعه  سرآغاز سختگیری‌ها و عدم همکاری کفیل این مدرسه می‌شود.

فیاضی ادامه داد: بدلیل افت شدید دانش آموز، معضلات سیاسی و امنیتی بین ایران و امارات و عدم همکاری امارات عملا در سال 97 یعنی 4 سال قبل مدرسه مجددا تعطیل می‌شود و یک سال قبل نیز نگهبان ایرانی ساختمان به دلایل اهمال سرپرستی مدارس ایران در امارات  همکاری خود را کاهش می‌دهد.

وی متذکر شد: در یک سال قبل یک فرصت طلایی جابجایی کفیل که بدلیل مداخله مثبت امیرابوظبی ایجاد شده بود بدلیل کشمکش‌ها و تعارض منافع در سرپرستی مدارس ایران در امارات از دست  می‌رود هم‌اکنون نیز بدلیل تحریک کفیل اماراتی و دولت امارات، خنثی کردن اقدامات توسط برخی ایرانی نماها و سایه مسائل سیاسی بین دو کشور سطح همکاری‌ها بابت باز پس‌گیری ساختمان مدرسه العین از کفیل به مرحله بسیار مبهم و حساسی رسیده که باعث شده از ماه‌ها قبل سفارت ایران در ابوظبی و سرپرستی مدارس ایران در امارات که وارث یک مخروبه حقوقی در موضوع مدرسه العین است تدابیر ویژه  و مسیر سختی را دستور کار مستمر خود قرار دهد. 

فیاضی گفت: امید است در صورت حُسن همکاری طرف اماراتی و عدم مداخلات برخی افراد غیرمسئول، این معضل به سرانجام مطلوب نزدیک شود. 

چرا مدرسه 33000 مترمربعی ایران در امارات پس از 10 سال به بهره‌برداری نمی‌رسد؟!

 انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدارس ایران در امارات مجتمع آموزشی مدارس ایرانی مدرسه العین مدرسه ایران سال قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۷۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس

به گزارش خبرآنلاین، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی امسال براساس عملکرد تعیین می‌شود گفت: ۳۱ اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی تعیین و ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی با بیان اینکه برای امسال فعلا میزان شهریه تعیین نشده است افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902931

دیگر خبرها

  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • بازیگر مشهور ترکیه مدرسه کودکی‌اش را با خاک یکسان کرد ؛ همیشه من را می‌زدند (+عکس)
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • احمد نوراللهی با الوحده، قهرمان لیگ کاپ امارات شد
  • نوراللهی و رفقا جام را از العین گرفتند(عکس)
  • الوحده با نوراللهی قهرمان لیگ کاپ امارات شد
  • نوراللهی قهرمانی را از فینالیست آسیا می‌گیرد